En jaksanutkaan ihan heti alkaa tästä kirjoittamaan, mutta nyt kuitenkin. Viime perjantaina lähdettiin täältä ajamaan puoli 10 kohti etelää Heli ja Ronja, mie ja Miki ja Saara ja Tuike. Koko päivä meni matkassa Teiskoon leirintäalueelle, sain siinä luettua luvun filosofiaa. Pysähdeltiin huoltoasemilla juottamassa koiria ja parhaillaan aurinko porotti auton mittariin 26c:n voimalla. Illalla pystytimme teltat ja koska valoa oli vielä, käytimme Mikiä ja Tuikea uimassa(Tuike hyppii laiturilta veteen, Miki kahlaa varovastixD) ja otimme kuvia koirista, Mikistä tuli tosi hieno seisomakuva ja otettiin pari yhteiskuvaakin sekä kunnon lassieposeeraus kiven päällä. Heräilin yöllä jatkuvasti, makasin jonkin kuopan päällä ja jossain vaiheessa huomasin että tulee verta nenästä(oli aika kylmä niin minun nenä reagoi siihen) Silloin käytin Mikiä pissalla ja hain paperia. Aamulla alkoi jännittää jo tuleva koe, mikä on outoa, yleensä se jännitys alkaa jo edellisenä päivänä, mutta ei nyt.

Koepaikalle tultiin joskus 8 aikaan aamulla ja mentiin varaamaan paikka tavaroille. Pystytettiin se isompi teltta tavaroiden ja koirien suojaksi. Meidän suoritus oli ohi siinä joskus 1 aikaan tässä video ja pisteselitykset:

Sitten käytiin Saaran kanssa syömässä ja jäätiin oottamaan Helin ja Ronjan vuoroa. Oli pieni sadekuuro välissä, silloin teltta oli tosi kätevä. Katseltiin palkintojenjakoa, mulle iloinen yllätys oli että sheltti pääsi palkintosijoille asti, kyllä se oli mahtavan näköistä kehässä se heidän tekeminen! Siellä oli katsomassa shelttipentu ja arvatkaa kun pentukuume iski taas täysillä! Sitten olikin jo aika lähteä kotiin päin.

Seuraava pysäkki oli leirintäalue, en muista mikä paikka mutta aika lähellä oulua. Siellä pääsi pesemään hiukset(niin miehän unohin pyyhkeenki ja semmoset) mutta onnistui se jotenkuten. Tämän yön mie ja Miki nukuttiin autossa ja Saara ja Tuike nukkuivat meidän viimeöisellä paikalla. Miki nukkui koko yön peräkontissa. Nyt heräilin ehkä kolmen tunnin välein, että parannusta:D Aamulla lähdimme kohti Kemin näyttelyä johon Ronja oli ilmottu kultaisten kehään.

Näyttelyissä etsin ensimmäiseksi samojedikehän. Sielä Arjalla oli putki päällä oli ihan omissa maailmoissaan, en saanut kovin tarkkaa vastausta kun kysyin meni, hyvin ilmeisesti: isoissa kehissäkin: kasvatti bis 3 ja kasvattajaluokka myös. Ei jääty bis kehään asti. Sinä aikana kun oltiin siellä käytiin Mikin kanssa myös shelttikehällä. Miki oli ihan innoissaan ja nähtiin sielläkin tuttuja: Anna ja Mikin puolisisko Martta ja Nadia-sheltti. Miki alkoi leikkimään yhden sheltin kanssa josta en jaksanut kysyä enempää:D Taas Mikiä luultiin collieksixD Syötiin Saaran kanssa siellä ja otettiin Mikistä ja Tuikesta valokuvat studioteltassa. Miki säikähti niitä salamavaloja...

Lähdettiin kotia kohti vihdoinkin. Olin nukkunut leiripaikalta Kemiin ja nukuin Kemistä Muurolaan matkan, että ehkä vähän väsytti... Siinä oli meidän kesälomareissu, ja lähdetään ehdottomasti toistekin mukaan jos vain päästään:) Miki nukkui koko illan ja voi kuulkaa kun sänky oli luksusta!!!