Topi ja Emma siis käväisivät meillä. Vähän treenailtiin Topin kanssa tokon alkeita ja Mikin kanssa käytiin alon liikkeitä läpi. Sitten kävästiin Arjan tykönä katsomassa pestyjä koiria Ja tietenkin me otettiin paljon kuvia ihan yleisesti.

1631104.jpg

No juu. Ei tullut sitten tulosta SM tokosta. 93p. Se oli kyllä niin pohjanoteeraus että ei toista

Mutta mie taisin oottaa liikaa siltä kokeelta, jännitin liikaa. Se että sielä oli paljon koiria vaikutti myös, kun minusta Mikillä on melkein jo selkärangassa noi liikkeet ku ollaan kohta kolme vuotta opeteltu niitä, että ei ollu Mikin vika kokonaan, ohjaajan vika ainakin 80%. No olipas ainakin kokemus! 

Oli kokeessa jotain positiivistakin, nimittäin luoksepäästävyydessä! Miki nousi perusasennosta vähän vastaan sen hyppimisen sijaan, no tuomari otti silti pisteen eli 9. Voisi Miki varmaan olla kuitenkin itsevarmempi, niin ehkä se ei sitten olisi lähtenyt paikallamakuusta ihan viimehetkellä eli 0 (se tosiaankin harmittaa) ja hypyssä Miki jäi haistelemaan sitä hyppyä ja lopulta kiersi sen hypyn eli 0. Tuomari ekassa kehässä oli Rolf Dahlbom.

Seuraamisesta hihnassa tuli 8, oli vähän väljää ja mie sekoilin pari kertaa käännöksissä. Liikkeestä maahanmeno oli 9, Miki ennakoi sen istumisen. Tuomarina oli Allan Aula.

Seuraamisen taluttimetta pisteet oli 8, eli ihan ok. Luoksetulosta tuli 0 kun Miki lähti ennen kuin sanoin käskyn, tuomarin mukaan se oli säikähtänyt jotain ja lähtenyt perään. Mutta muuten olisi varmaan ollut kymppi luoksetuloxD Liikkeestä seisominen meni muuten hyvin, mutta Miki lähti liikkumaan kun käännyin ja lähdin siihen vierelle, Eli 5 tuli sieltä. Tuomarina oli Harri Laisi

Ja kaikki tuomarit antoivat jotain kokonaisvaikutukseksi. Ja koska en tiennyt tätä niin se saattoi tippua siitä että olin lähtemässä etukäteen ja en muistanut varmaan kätellä ketään, aika noloa:/ Pisteet oli 7,10 & 7 eli k.a oli 8

Mutta nämä olivat vain yhdet kisat! Rovaniemen kokeesta heinäkuussa vaan se ykkönen nii syksylä päästään sitte ehkä avoimeen;)

Kuvia ja videoita tulee linkkinä kirjoituksen jatkoksi joskus kun saan aikaiseksi ne laittaa