Viime torstaina siis, Miki täytti kolme vuotta. Päivänsankari sai siankorvan:) Ja samana päivänä oli meidän treeniryhmän järjestämät epäviralliset. Niissä tuli hylky heti kahden esteen jälkeen kun vaikka kerkesin siihen kolmannen esteen viereen/taakse, mutta Miki painatti vaan menemään suorinta tietä aalle:D Sitten sen jälkeen meni hyvin siihen asti kun tultiin kentän metsänpuoleiseen reunaan, sinne se taas karkasi, niin kuin viime epävirallisissa...

Sitten tänään käytiin Kemissä virallisissa agikisoissa Tiplan ja Minnan ja lasten kanssa. Tipla tuli A radalla viidenneksi ja meille siis hylky. Miki ennakoi lähdön ja tuli kiire, sitten meni A:lta kontaktivirhe ja sitten jäi "eteen" käsky päälle ja Miki poistui kehästä:D Mutta ei voi muuta kun sanoa että ainakin se irtoaa hyvin.

Ja video:

Mutta tuo mettään karkailu pitää jotenkin saada pois sillä se pilasi meidän hyppyradankin tänään...Siinä tuli kyllä hylky ennen karkaamista. Oli kolme hyppyä ja muuri ja siitä olisi vasemmalla seuraava este eli putki, mutta koska en älynnyt aloittaa toiselta puolen Miki hyppäsi muurin jälkeen suorinta reittiä jonkun hypyn. Jatkettiin sitten kuitenkin rataa ja meni ihan hyvin, päästiin tuosta äsköisen videon lopetuskohdasta oikealle pari estettä, ja olisi ollut enää loppusuora siitä oikealta "ylös", mutta sitten Miki juoksi siitä vaan suoraa metsän reunaan hajun perässä. Ja päätin lopettaa kesken... Siitä ei ole videota, että yrittäkää saada selityksestä selvää:D Mie en älyä, käytin Mikin tutustumassa metsän reunaan, käytin pissalla yms. mutta silti vaan karkasi... Pitää jotenkin treenata siis lähtöä ja radalla pysymistä sekä "tässä" käskyä.