Tänään lähdimme klo 10.30 ajamaan kohti Marttiinintien hallia. Ensin oli senior handler, ja Miki ei jaksanut ja mie en osaa:D oltiin toisia kahdesta kilpailijasta.
Mätsärikehässä parina oli Tuike ja se oli liian innoissaan, joten me saatiin punainen. Punaisen kehässä Camilla esitti Mikin ja ei sijoituttu mutta ei tiputtu ensimmäiseksi.

Sitten odottelimme melkein kaksi tuntia epävirallisten agilitykisojen alkua. Siinä välissä otin satunnaisessa järjestyksessä AVO tokon liikkeitä, luoksetulo edelleen kauhea, tuolla pääsi harjoittelemaan hyppyä, se meni ihan hyvin! Sitten rakennettiin pieni pätkä rataa. Miki oli ihan haltioissaan ja hypyt oli melkein liiankin lennokkaita. Sitten mie teloin varpaani. "Keskivarvas" vasemmasta jalasta joko murtui tai venähti tai jotain. Kiva sitten kisoissa juosta. Ensimmäinen rata meni läskiksi ja toinen rata jopa niin hyvin että vain 20 virhepistettä ja aika oli -6,03, eli alittui tuon verran. Kyllä se tästä kunhan päästään taas treeneihin. Videot tulevat myöhemmin!