Tämä vuodatus taas jotain sekoilee, kun en saanut tuota Posiokirjoitusta tänne laitettua silloin "huomenna"...

Mutta oli siellä ihan hauskaa. Katariina lainasi Mikiä nuorempiin junnuihin ja ne tulivat toiseksi, vaikka Miki vähän temppuilikin, kun tuomari tuli katsomaan. Mie mokasin siinä meidän suorituksessa kun kolmio oli joku ihme viritys, ja en saanut oikein Emman Pamelaa esiintymään, oma vika kun Miki ja Loru on lähinnä olleet minun junnukoirina. Pitäisi varmaan hankkia kokemuksia muunkin rotuisista koirista... Eli ei sijoituttu. Tässä on kuvia ja videota sieltä.

Sitten tänään oli SuKoKa:n Lapin alaosaston järjestämä match show. Ilma oli hirveä. Räntää ja märkää raskasta lunta tuli koko ajan. Meidät tuomaroi sekä junnuissa että sitten mätsikehässä Juha Kares. Ne kehät oli muuten roturyhmittäin, paitsi ei pennut (Lorun pentu Tyyne muuten Bis pentu:) Junnuissa ei sijoituttu, vaikka tällä kertaa meni tosi hyvin minusta, mitä nyt Miki silloin ensinäkemältä vähän hypähti sitä tuomaria kohti innoissaanxD

Mätsikehässä tuomari kommentoi: "Ihana luonne, vähän raskaat korvat" Toi jälkimmäinen oli kyllä mätsäriin kuulumaton kommentti minusta, olisi saman tien voinut sanoa jotain koostakin... Vaikka Mikiä kyllä taas luultiin collieksi... Mutta siis meidän parina oli siinä Tuike ja Linda handlasi sitä. Niille tuli sitten sininen. Ja kaikki ykkösryhmässä olleet sitten(7 koiraa, yksi pois) kiersi kehän yhdessä ja tuomari osoitti Mikin sitten kolmanneksi:) Palkintona 1.5kg pussi Acana ruokaa. Lopussa olimmekin alussa mainitun sään ansiosta ihan uitetun näköisiä molemmat, vaikka yritin suojella Mikiä kevythäkillä ja itseäni sateenvarjolla. Tavarat eivät kastuneet hirveästi, mutta kuvia tapahtumasta ei ole kuin kolme, koska kameraa ei uskaltanut pitää esillä sellaisella ilmalla. Tässä siis junnukehästä kauheen huonolaatuset kuvat:

1546683.jpg
Mie ja Miki

1546686.jpg
Päivän paras, Linda Hyötylä ja Netta

1546689.jpg
Emma Kauppila, walesi(JHv4)

Asiasta kukkaruukkuun. Tokoa ollaan treenattu ahkerasti. Tietenkin ALO luokan liikkeitä pääasiassa, siinä toivossa että sieltä SM-kisoista se viimeinen ykkönen koulariin tulisi. Ensimmäinen ulkotokokokeemme on ensi keskiviikkona. Silloin on yksi Iipan cupin osakilpailu, eli siis epävirallinen tottelevaisuuskoe. Saa nähdä katoaako Mikiltä korvat ja kontakti kun ulkona tehdään:D Mutta tosi hyvää ja tarpeellista harjoitusta siis luvassa SM:ejä varten.

Olemme myös aloittaneet AVO:n liikkeiden treenauksen, siis vähän intensiivisemmin kuin aikaisemmin. Enää pahasti hakusessa on luoksetulon pysäytys. Paikallamakuu on siinä ja siinä onko se hyvä vai huono, ei ainakaan aika ole ihan täysi, vasta 2 minuuttia on se maksimiaika minkä olen ottanut sitä näkösuojassa olemista. Mutta olen oikeasti valmis vaikka sekunti kerrallaan pidentämään sitä aikaa, vaikka tietenkin toivon että Miki uskaltaisi olla siellä pidempäänkin että vaikka 20 sekuntia kerrallaan pidennellään sitä. Muut liikkeet ovat kisavalmiita, ainakin minun mielestäni. Seuraava virallinen tokokokeemme SM:ien jälkeen on sitten Rovaniemellä 26.7 ja se on Lapin piirinmestaruus, kerhonmestaruus ja kaupunkiottelu. Se on siis myös toivottavasti ensimmäinen avoimen luokan kisamme!

Agilitytreenit olemme aloittaneet taas, joten katselkaapa tuota "Agilitya mölliluokkalaisena" - päiväkirjaa! Tänä kesäkautena on tiedossa neljät epäviralliset kisat, riippuen siitä onko sinne kyytiä täältä korvesta. Ensimmäinen niistä siis hyvällä tuurilla ma 19.5. Ja ensimmäiset viralliset kisat ovat näillä näkymin 2-3.8, mutta katsotaan jos päästäisiin aikaisemmin jo virallisiin starttaamaan. Mutta se taas riippuu siitä onko se minun lisenssihakemus mennyt perille!