Äitienpäivämätsärin aamu oli kaunis huolimatta edellisen päivän sateesta, joten lähdettiin Ounaspaviljongille. Paikan päällä olo oli kuin tuulitunnelissa ja jos olisin pessyt Mikin en olisi tarvinnut kuivaajaa:D Mikille tulikin täysi päivä: Ensin se oli junior handlerissa Saaran kanssa ja he sijoittuivat toiseksi! Sitten mie sössin mätsikehässä ja ei mitään sieltä, minusta Miki kyllä käyttäytyi harvinaisen hyvin... Sitten vielä Annin pikkuveljen kanssa lapsi ja koira kilpailussa he sijoittuivat 4:siksi! Ostin kaksi arpaa ja toisesta tuli lelu ja toisesta heijastin, mikä oli hyvä, koska olen hukannut kaikki hihaheijastimet... Tapasimme jälleen Mikin puolisiskon Sirun ja sitten uuden tuttavuuden, siperianhusky Hanin, pääsin heidän kyytissään Pellon tiehaaraan, kiitos vaan jos luet:)

Sitten tänään lähdettiin puoli kuudelta kohti VR:n kenttää Arjan ja Venni-sammarin kanssa. Tällä kertaa Anni pyysi Mikin junnukoiraksi ja heillä menikin aivan älyttömän hienosti: Anni oli päivän paras junnu:) Sitten senior handlerissa Miki oli minun kanssa 2/3 ja mätsärikehässä sinisten saaneiden isojen aikuisten 4! Tosi hyvin meni vaikka luulin kyllä että nyt ei tule mitään, koska Miki taas "hoksasi" alkaa haukkumaan kehässä muille koirille, eikä oikein malttanut pysyä tutkittavana... Tapasimme taas Sirun ja Hanin. Nyt Hani uskalsi koskea minuunkin eikä vain retuuttaa Mikiä karvoista:D

Tokoa ollaan sen verran treenailtu että ruutuun menemisen vauhti alkaa olla jo aika hyvä, sitten seuraamisen käännöksiä ollaan ahkerasti harjoiteltu ja myös hyppyä. Luoksetulon pysäytyskin alkaa pikkuhiljaa sujua, vaikka vielä vähän Mikin kuulo on valikoiva pitkillä matkoilla, otan siis pidempiä matkoja kuin kisoissa että tulisi sitä varmuutta että kauas minusta voi pysähtyä!

Kääkkäääkkääk: agilitykisoihin alle 3 päivää!!!