Mitähän tuostakin sanois... noh ne pisteet ensin:

Paikallamakuu 8,5

Tämä oli ainoa liike josta tosissani olen ylpeä! Miki jäi sinne kuin tatti ja oli katsellut vain piiloa kokoajan. Koira olisi saanut 9,5, mutta mie unohin että pitää pysähtyä siihen kehänauhan viereen nii laski pisteet.

Seuraaminen taluttimetta 0

Tämä oli kyllä surkein seuraaminen ikinä. Oikeasti, Miki edisti ja sivusti ja laahas jäljessä. Olisi saanut jonkun viitosen mutta sitten lopussa kaiken lattiannuuskimisen jälkeen se nosti jalkaa niin pisteitä ei tippunut.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8

Miki ei noussut ensimmäisellä käskyllä istumaan ja alussa sähli seuraamisen kanssa.

Luoksetulo 5

Juoksi läpi, eli käsimerkki ei toimi. Olisi sittenkin pitänyt käyttää äänikäskyä, kun jos korvat on niin hukassa kun tänään oli niin varmaan silmät ei olleet puoleksikaan tarkkaavaisia:D

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5

Sähläsi alun seuraamisessa ja astui pari askelta. Pysyi nätisti paikallaan kun menin sen taakse. Se matka sinne koiran taakse oli Paaljon lyhyempi kun mitä olin kotona treenannut että ehkä sillä oli osuutta asiaan.

Noutaminen 8

Heitin ensimmäisen heiton kehän ulkopuolelle... Ja Miki vähän sylkäisi kapulan, siis päästi melkein irti ennen käskyä:D Ei pureskellut kapulaa ja ihan hyvä asento sivulla.

Kauko-ohjaus 5

Kolme istu käskyä alussa ja sitten piti Vähän herätellä(öö napsutin sormia ja "HEI MIKI":D mutta kyllä se sitten lopulta teki ne...

Estehyppy 5

Hyppy meni hyvin, mutta taas jäi nuuskimaan jotain hajuja ja ei istunut heti. Kaksoiskäsky vahingossa sivulle

Kokonaisvaikutus 7

Ei kovin kiinnittänyt minuun huomiota ja nuuskutti vaan sitä alustaa... Juu alamme ehkä käymään hallilla enempi:D

121,5p ja AVO3 voitettiin luokka kun Miki oli ainoa koira ja se sai purutikun:D