Noniin nyt meilläkin sitten on blogi, kun huomasin ulkoasua vaihdettaessa että se oli ihan älytöntä hommaa, tänne toivottavasti tulee kirjoitettua hiukan säännöllisemmin kuin viime vuonna. Laittelen vielä noita vanhoja merkintöjä kuntoon kuvien ja tekstin ymmärrettävyyden osalta. Tokotreenejä ja muita tapahtumia kirjoittelen tähän tavalliseen päiväkirjaan.

Voisi kai aloittaa kertomalla Mikin suhtautumisesta viime päivän paukkeeseen. Kyllä vain koko päivän jostain kuului jotain ja yöllä se vain paheni. Meidän pihalle nimittäin ammuttiin raketteja! Se tarkoitti sitä että pysyttiin visusti sisällä. Mutta hiljenivät nekin viimeistään yhden jälkeen. Miki on selvästi rohkaistunut ja tämä uusivuosi meni paljon paremmin kuin edellinen, kun se ei ollut niin kammoissaan. Ja tämän uuden rohkeuden myötä voisikin uskaltaa laittaa vähän tavoitteita/vaatimuksia tälle vuodelle, niin Mikille kuin minullekin.

  • - TOKO:ssa jotain tuloksia. Siis ALO 1, 2 tai 3 (tietenkin mieluiten kolme ALO 1;)
  • - Virallisessa agilityssa joku tulos (ei hyl)
  • - Match show'ssa tavoitteena onnistunut suoritus, vaikka ei olisi sijoitusta
  • - Ja sitten minun tavoite: Junior handlerissa joku sija virallisessa kilpailussa ja että olisin edes tyytyväinen joka kisaan vaikka sijoitusta ei tulekaan. Tämä on viimeinen junnuvuoteni joten tavoitteena on myös kisata mahdollisimman monessa kisassa.

Nuo saattavat vaikuttaa pieniltä tavoitteilta, mutta ottaen huomioon sen miten jännitän kilpailuissa niin nuo ovat ihan realistisia tavoitteita, tosin ehkä melko helppoja ylittää.

Toivotankin harvoille lukijoillemme Oikein Hyvää Ja Menestyksekästä tätä vuotta ja nähdään toivottavasti netinmaailmassa kuin IRL:kin!