Juu eli ensimmäinen tokokisa selvittiinkin sitten ihan kunnialla läpi. Ainakin verrattuna omaan kuvitelmaan komeasta 6 vilisevästä pisterivistä. Liikkeet siis meni näin:

Luoksepäästävyys 9
Paikallamakuu 9
Taluttimessa seuraaminen 8,5
Taluttimetta seuraaminen 7
Liikkeestä maahanmeno 10
Liikkeestä seisominen 10
Luoksetulo 10
Estehyppy 0
Kokonaisvaikutus 10

Sijoitus luokassa: 10/11

Luoksepäästävyydessä Miki ei meinannut istua sivulle aluksi ja sitten se teki juuri niin kun pelkäsin eli meni vastaan innokkaasti hyppien, estelystä huolimatta. Tuomari totesi että "intoa vain" ja nosti 9 esiin:D
Paikallamakuussakaan ei meinannut mennä aloitusperusasentoon ollenkaan, mutta Miki pysyi kumminkin koko ajan ja vain vähän nuuski maata eikä edes koko aikaa. Nousi liian aikaisin maasta perusasentoon.

Seuraamiset meni sitten vähän huonommin kun ajattelin. Tiedän myös syyn ja se on se hihnan tai hihnaton toinen pää elikkä minä. Hyvä kun sain jalkaa toisen eteen jännityksestä niinpä Miki sitten haahuili vähän molemmissa minne sattuu. Perusasennot teki hyvin ja ajoittain oli ihan hyvää seuraamista.

Jäävät sitten oli semmosia että leuka loksahti kun näin mitä pisteitä tuli. Koska niissäkin seuraamisessa vähän haahuilua ja maahan Miki meni oudosti vinoon, mutta jälleen teki sen pääasian tosi hyvin eli pysähtyi siihen asentoon kun piti, varsinkin seisominen oli hieno vaikka itse sanonkin. Mie mokasin kun meinasin kääntyä liian aikaisin takaisin liikkeestä maahanmenossa. Luoksetulo meni tosi hyvin, äi hieman liian kauas minusta perusasennossa.

Ja sitten tämä meidän murheenkryyni eli estehyppy. Sitä kun ei olla päästy oikein harjoittelemaan niin odotettavaahan se 0 siellä oli. Miki lähti estettä kohti mutta pysähtyi, toista käskyä ei kuullut(tai oli vaan olevinaan että ei kuullut), ja kolmannella käskyllä meni yli, mutta kiersi liian estehypyn viereen eikä taakse, mutta pysähtyi kun sanoin seis. Omalta osalta voisin sanoa että meni sen takia pieleen kun menin liian vinoon esteeseen nähden ja sitten sanoin seis eikä stop, siksi Miki ei pysähtynyt oikein. Ei sillä edes oikeastaan ollut väliä kun olin käyttänyt jo kolme käskyä ylimenoon, mutta tiedänpähän ainakin että ei ihan toivotonta ole se opetteleminen, kunhan saan jostain värkättyä hyppyesteen tapaisen.

Kokonaisvaikutus oli yli odotuksien koska Miki haahuili liikkeiden välillä ja mie haahuilin ties missä ja ties mitä. Mutta ei kuulemma ollut muuta "vikaa" kun että pitää treenata niitä mitä ei osaa vielä ihan kunnolla, eli noita mistä tuli vähän pisteitä.

Kaikenkaikkiaan minusta ihan hyvin meni, mutta olen mie silti pettyny, vaikka sinäänsä meni hyvin kun kumminkin ykkönen saatiin nipin napin. Se ois menny paljon paremmin jos mie en ois ollu ku hikoileva ja tärisevä punanaamainen puupalikka koko kehässä olon ajan:D