Juu eli koko maaliskuu oli laiskanpuoleista blogin suhteen. Mutta harrastusrintamalla oli kuun alussa mätsäricupin ensimmäinen osakilpailu, keskivaiheilla virallinen junior handler kisa ja tänään eli aika lopussa kuuta oli siis möllitoko; Ipan cupin ensimmäinen osakilpailu. Edellisten tokokisojen video, junior handler video ja tämän päivän video ovat vielä kaikki editointivaiheessa joten niitä saa odottaa vielä hetkisen, mutta ilmoitan kyllä kun tulee tänne ne.

Match show 2.3 meni ihan mukavasti, punainen nauha, mutta ei sijoitusta ja junior handlerissa oli oma mokaus ja Mikin kuumeneminen syynä sijoittautumattomuuteen(voi tsiisus mikä sana;) Videot mätsistä tulee tänne, kun kerkeävät. Onnea Saaralle jh sijoittumisesta!
Junior handler kilpailu 22.3 ryhmänäyttelyssä 2&9 meni ihan hyvin, mitä nyt mie taas mokasin seisotuksessa(siis annoin Mikin seistä oudosti) ja aloitin T:n väärästä kohtaa eikä se ollut symmetrinen. Mutta taas kaverit sijoittui; onnittelut Camillalle, Annalle ja Lindalle! Nlyssä meni koko päivä ja poistuin sieltä jättikeksipurkin ja siankorvapakkauksen kera:) Ja kun shoppailusta puhutaan niin ostin Jerille uuden fleksin, mutta varmaan käytän sitä Mikinkin kanssa. Nyt sen ei pitäisi mennä poikki helposti, kun se on sitä liinamallia ei punosmallia.

Sitten epävirallinen tokokisa. Siinäkin meni lähes koko päivä, ja muuten ensimmäistä kertaa ei jännittänyt kovinkaan hirveästi! Pisteet selityksineen ovat siis tässä:

Luoksepäästävyys 10
- Miki oli taas ihan kenguruxD

Paikalla makuu 0 (kaikilla luokkaan osallistuneilla:(
- Viereinen koira lähti, ja Miki jotenkin vierasti sitä koiraa jo alunperin niin Miki sitten juoksi äkkiä minun tykö, ei annettu uusia kun se olisi kuulemma pitänyt kestää

Seuraaminen kytkettynä 9
- vähän katkesi kontakti välissä ja täyskäännökset ei ollu kovin hyviä, mutta muuten tosi hyvä!

Seuraaminen taluttimetta 7
- tämä se on se meidän murheenkryyni! Alussa hyvä sitten maan nuuskimista ja perusasento sekä eka täyskäännös ihan höpöksi, kun vielä meni kehän laitaan pissalleEn estänyt kun myöhästyin ja annoin pissata että loppumatka menis edes vähän paremmin, ja niin se lopuksi sitten meni ihan ok.

Liikeestä maahanmeno 10
- Pelkäsin hetken että ei menisi maahan, siksi saatoin hiukan kääntyä ennen kuin muistin että eihän kokeissa saa kääntyilä:D

Luoksetulo 10
- AIVAN ÄLYTTÖMÄN HYVÄ!

Liikkeestä seisominen 9½
- alku seuraaminen maan nuuskimista ja liian aikaisin seisomalta istumaan

Estehyppy 10
-tosi hyvä, ohjaajan moka; sanoin liian aikaisin seiso, kai? vai onko siinä että LO sanoo hypyn jälkeen "käsky" jos on niin sanoin ennen sitä...

Kokonaisvaikutus 9
-paikallamakuu ja taluttimetta seuraaminen tiputti. Hyvä kontakti muuten!



Eli 154p ja voitettiin ALO luokka:) Ja Rkk:n epävirallisten tokojen Cupissa eli Iipan cupissa olemme siis toisena kun (154/200)*100=75% eli 75pistettä. Sitä johtaa tällä hetkellä Tiina Kanto ja hoffi Riica, hieno kyllä oli teidän suoritus!