Juu eli keksin miten Mikin saa pysymään sen kaksi minuuttia! Huomasin tässä yksi päivä että Mikihän on ihan hulluna köysileluihin. Testasin sitten että olin itse sohvalla istumassa(tekstiteeveestä näkyy aika silleen hyvin, kun ei oo puhelimessa sekuntikelloa) ja otin köysilelun ja olin muka heittämässä sitä ja käskin sen maahan. Meni hyvään asentoon ja tuijotti lelua sen kaks minuuttia:D Ja seuraavana päivänä kokeilin sitä pihalla ja pidemmällä matkalla niin toimi sittenkin, se siis odottaa että heittäisin sen lelun ja pysyy kuin tatti paikoillaan. Tietenkin pitää häivyttää se lelu ennen koetta, mikä onkin onnistunut aika hyvin, kun aloitin isoimmalla köydellä mikä meillä on. Siis siitä sitten olen siirtynyt keskikokoiseen ja nyt on joku kaupanpäälisköysi joka on kokoluokkaa pomeranianin lelu:D Ja kyllä uskon että ehdin häivyttää sen lelun ennen koetta kokonaan!

Tokosta vielä tämän verran: Kun oli ne mölliagilitykisat, niin harjoittelin siellä paikallaoloa ja taluttimessa seuraamista ja luoksetuloa. Ja siinä tuli varmistus että ei tarvi niin kauheasti sitä paikallaoloa jännittää. Nimittäin kun oli täysi matka ja siihen tuli nainen kahden tollerin kanssa ihan Mikin lähelle, niin Miki vaan katsoi " aijaa, no kunhan ei tule päälle":D Luoksetulossa oli kanssa ne tollerit häiriönä, Miki vähän teki loivan mutkan sinne päin, mutta suoristi liikkeen ja jatkoi minun tykö. Taluttimessa seuraaminen menee muuten hyvin, mutta juostessa se laskee katseen ja kävelee vähän minun edellä... Sekoittaa varmaan näyttelyraviin sen liikkeen, pitää tehdä jotain mikä erottaisi ne toisistaan...

Tällä viikolla sain myös terrieri.netistä tilaamani valjaat, taluttimen, shelttikalenterin ja "Koirien käytöskoulu"-dvd:n Terrieri.netissä oli talviale tai joku ja sain lahjakortilla vielä lisäksi 10% alennusta niin en voinut vastustaa! En ole vielä kokeillut koska ne valjaat pitäisi säätää eikä ole oikein ollut aikaa sellaisia pikkujuttuja tehdä.

Perjantaina sain sitten sen kauan odotetun kameran! Olympus Fe-280. Se on ehkä "pikkiriikkisen" parempi kun se entinen:D Ensimmäiset kuvat ei oikein onnistuneet kun asetukset oli ihan pielessä, mutta katsokaapas mitä kävi kun vähän asettelin kuntoon sitä:

1519944.jpg

Laatu vähän kärsi kun piti pienentää, mutta minusta aika hyvä kuva ilman salamaa:D
Sain myös sekuntikellon! Nyt saa harjoiteltua paikallamakuita ja vahvistetiheyttä kunnolliseksi:D
Tulee varmaan kauheesti nyt muuten kuvia sivuille varsinkin pihalta, kunhan lumisade vähän hellittää...