Toukokuussa käytiin toisissa virallisissa tokokokeissamme ja kesäkuussa kolmansissa hakemassa AVO 3 tulokset. Videot löytyvät kirjoituksen lopusta. Edellisen kirjoituksen agilityviikonloppuna kävimme mätsärissä lauantaina, sieltä tuli punainen nauha, Peppi oli parina. Sitten Miki oli lainassa Annilla junnuissa ja he voittivat junior handler kisan. Kävin juhannusnäyttelyssä talkoilemassa 9 talkoopistettä, eli yksi enää puuttuu niin tämän vuoden pisteet ovat kasassa. Miki oli taas lainalla Annilla, mutta he eivät sijoittuneet, vaikka hyvin oli Miki kuulemma käyttäytynyt.

Opetin Mikille nyt kesäkuussa kolme uutta temppua: Se osaa ristiä molemmat käpälänsä, eli vasemman oikean yli ja  toisin päin istuen, seisten ja maaten. Sitten opetin sen painamaan päänsä käskystä alas ja siihen liittyen "Sano rukous" käskyn, eli Miki nostaa pääpuolensa sängyn päälle ja painaa pään alas käpälien päälle tuolla käskyllä. Videot tulevat sitten kun saan kuvattua ne sivuille "Mitä Miki osaa" osioon.

29.6 lähdimme täältä iltapäivällä bussilla kohti Rolloa ja menimme ensin VR:n kentälle harjoittelemaan ennen iltaa, jolloin teimme epävirallisissa agilitykisoissa kaksi hylsyä ykkös -ja kakkosluokan radoilla, niistäkin videot tämän kirjoituksen lopussa.

Heinäkuu alkaakin merkinnällä huomisesta möllitokokokeesta ja lisää tokoasiaa tulossa kun kotiudutaan SM-TOKO reissusta. Sitä ennen saattaa tulla videoblogimerkintä treeneistä.

Ja nyt videoita: