Juu eli tuli käytyä Marja-Leena Hilturin koulutustilaisuudessa kuuntelu ja harjoitteluoppilaana. Luoksetulon pysäytys oli liike jota harjoiteltiin ja ei ole suurempia ongelmia kuulemma siinä. Minun olisi pitänyt harjoitella siellä ulkona sitä eikä hallissa, kun ulkona Miki ei jotenkin kuuntele sitä käskyä jostain syystä... Sitten hän neuvoi minua siinä että ei tarvi käsiliikkeitä sivulle kutsumisessa ennen liikkeiden alkua ja tajusin että Mikiä pitää pitää käskyn alla liikkeiden välillä, koska muuten se lähtee huitelemaan:D Sitten minun pitäisi harjoitella jännityksen sietämistä. Saatiin myös monisteet seuraamisen ja ruudun eri kohtien harjoittelusta ja paljon asiaa tuli kirjoitettua muistiin muista harjoitelleista koirakoista, että ehdottomasti oli 15e:n arvoista:)

Sitten oli keskiviikkona Iipan cupin ensimmäinen osakilpailu:

http://www.youtube.com/watch?v=uIQMGgRNCs8

Auttoi ehdottomasti kun pidin Mikiä käskyn alla liikkeiden välissä! Vire pysyi parempana. Kokeesta sain vinkkejä siihen mitä pitää targetoida harjoittelussa:

Paikallamakuussa se oottelu ennen liikettä(ei siinä silleen muille näkyvästi mitään vikaa, mutta huomasin kun sillä teki mieli laittaa siinä maahan ennen liikken aloitusta) Mie en voi tarpeeksi alleviivata miten mie oon siihen paikkamakuussa tyytyväinen, se pysyy joka kerta!!!

Seuraamisen käännöksiä, erityisesti vasen ja täyskäännöksiä pitää tiivistää ja koittaa silleen saaha että ei olisi niitä hetkellisiä kontaktiherpaantumisia. Sitten taas huomasin vasta videolta että vasen käsi ei liiku!!! Mitä mie tekisin että saisin sen liikkuun? Liikkeestä pysähtymiset oli ihan hyviä, tietenkään ei lopeteta harjoittelemasta niitä, mutta siis ei ole suurempaa vikaa.

Luoksetulo. Mitä ihmettä mie oikein sen kanssa voin tehä? Pitää saada se johonkin kuntoon ennen Rovaniemen virallisia kisoja. Pitäiskö vähäksiaikaa ottaa se käsimerkki siihen takasin tai jotain, pitää miettiä...

Noudon palautusta pitää harjoitella. Minun pitää oppia ottamaan se kapula Mikiltä oikein. Sekä setviä se käskysotku, siitä menee 4 pistettä jos se ei lähde sillä nosta käskyllä.

Kaukokäskyn asentoa tiiviimmäksi. Mie luulen että Miki "huijaa" siis kun mie olen kauempana niin se luulee että saa vähän tehdä sinnepäin. Aloitan edestä ja menen taaksepäin ja palkkaan vain hyvistä istumisista.

Sitten tuo hemmetin hyppy! Syynäsin tuon videon ja huomasin siinä oli se purkki jossa oli sininen kansi: Se oli meidän kosketusalustan näköinen, mutta kyllä se olisi varmaan hypännyt liian kauas vaikka sitä ei olisi ollutkaan. Uskon että kun saan Mikin jäämään lähemmäs hyppyä hypyn jälkeen niin takaisin sivulle hyppääminen ei ole ongelma. Jos se vielä hyppii tuollaisia pitää muistaa yrittää saada se hyppäämään takaisin vaikka käsimerkillä että tulisi edes se viitonen:D

Ja Sitten vielä tästä blogista. Näistä siis tulee Mikin kotisivutkin ja piakkoin lisään tänne ainakin kalenterin ja linkin kuviin ja videoihin ja jotain tietoa Mikistä myös, nyt tosiaan en ole enää tavallaan kahden sivun loukussa kun päätin siirtää kaiken tänne:D Sitä odotellessa ja kommentteja videoon kiitos!