Hitsi ku tää on helppo unohtaa tää blogi. Mutta elkää peljäkkö harva lukijajoukko, kyllä mie nyt otan tän kans itteeni niskasta kiinni! En ole saanu vasta kun yhden videon, sen tokovideon, ne agivideot saa vielä odottaa... Sivut on olleet ihan stopilla, pitää ehkä vähän yksinkertaistaa sisältöä tai jotain että jaksaisi taas alkaa sitä tekemään. Mutta en mie kokonaan ole sivuista luopunut, ja tämä blogi tosiaan pitäisi herättää henkiin...

Ei me olla ihan laakereillamme lepäilty: olen saanut nyt kahden kuukauden aikana opetettua Mikille lähes varman luoksetulon pysäytyksen! Välillä oli sitä ennakointia mutta siitäkin pääsi eroon. Sitten jäävissä liikkeissä olen tehnyt niinkuin avon liikettä ja sitten vähän jo harjoitellut neliökävelyä kun pysäyttelen sitä. Nouto on ihan ok kuosissa, ei edes pureskele kapulaa! Kaukokäskyt on aivan mahtavat! Olen myös aloittanut maahan-seiso harjoitukset, koska Miki meinaa kyllästyä kaukoihin. Paikallamakuuta en ole jaksanut ottaa tarpeeksi, vaikka se se tärkein varmaankin olisi.

Sitten opetin sille uuden tempun, teen kädestä renkaan kylkeäni vasten ja Miki hyppää siitä läpi. Se oli yksi semmoinen temppu mitä minun on tarvinut miettiä kauan, ennen kun sain sen toteutettua, kun en saanut kättä jotenkin oikeaan asentoon. Mutta sitten minulla välähti että kun Miki osaa mennä jalkojen alta läpi niin laitoin siihen käden eteen ja sanoin "läpi HYPPÄÄ" ja siirsin sen käden sitten kun tuo onnistui vain kylkeen renkaaksi niin tadaa, temppu valmis!

Agilityssä olisi alkanut treenit jo tämän kuun alussa, mutta ei ole ollut kyytiä sinne, joten agility on ollut vähän horroksessa.. Nyt kuitenkin olisi tosi hyvä harjoitustila, koska Rkk sai hallin ja siellä on matto ja kaikkea, että ei enää mitään pottupellolla treenausta:D

Tänne tuli lumi ensimmäisen kerran viime kuussa, mutta se suli. Ja nyt viimeisen kahden viikon aikana on tullut vähän pysyvämpi lumi. Voi että kun miulle tuli oikein iloinen mieli kun Miki oli ihan älyttömän innoissaan lumesta; juoksis, hyppis, pyöris ja haukkuis vaan monta tuntia jos mie tarkenisin olla ulkona niin kauan!