Viikonloppu siis alkoi varsin koiraharrastustäytteisissä merkeissä. Match show meni kivasti, oli ainakin 10 kertaa parempi keli kuin äitienpäivänä! Junior handlerissa ei tullut sijoitusta. Saatoin tehdä "kolmion väärinpäin" väärin. Ja luulen myös että Mikin esittäminen näyttää liian helpolta ts. näytän siltä kuin en tekisi "yhtään mitään". Nauhakehässä saimme punaisen, mutta emme sijoittuneet isossa kehässä. Näimme siellä Mikin puolisiskon Pp Jolandan, hänestäkin on kuva tuolla alhaalla olevassa linkissä.

Kuvia

Ryhmänäyttelyn junnuissakaan ei menestystä tullut. Menimme ensin yksin ympyrän ja sitten seisotimme koirat tuomarin edessä. Sen jälkeen teimme kolmion ympyrän ja edestakaisin. Miki meni ihan kivasti. Saimme vaihtokoiraksi vähän yli vuoden ikäisen beaglen. Sen kanssa teimme ympyrän ja edestakaisin ja asentoon laittamisen. Se oli todella innoissaan mutta sain sen liikkumaan, olisi vain pitänyt pitää hihnaa kireällä. Ja unohdin asetella jalat ja pitää hännästä kiinni, mutta se seisoi kai ihan hyvin muuten kun vähän pidin pannasta kiinni. Ei sitten sijoituttu varmaan juuri tuon vaihtokoiraepisodin takia. Oli outoa kun tuomari ei "kätellyt ulos" niitä jotka eivät sijoittuneet, jäimme vain ihan hämmennyksissä sinne seisomaan.

SM-tokon kisakirje oli netissä. Tulee todella pitkä päivä, tai sitten voi olla että menemme Ouluun päivää aikaisemmin. Kokeeseen ilmoittautumiset alkavat nimittäin klo 07.15, ja itse koepäivä kestää n. klo 17! Kirjeessä oli myös kehäkartat. ALO luokan kehät ovat juuri kaiken keskellä. Saa nähdä miten se vaikuttaa Mikiin, saati minun hermostumiseen! Vielä kun eiliset paikallamakuutreenit menivät suoraan sanottuna sensuroituna päin mäntyä! Mutta vielä viikko aikaa tehotreenata. Taidan tehdä joka päivä valekokeen, jossain päin kylää. Eli ensimmäisellä kerralla palkkaan namilla joka toisen liikkeen jälkeen ja toisella kerralla ei ollenkaan namipalkkaa. se auttoi aika paljon ennen meidän ensimmäisiä kisoja.