Ensin se polttavin pois mielenpäältä: Miki on nyt sitten TK 1 Päivänpaisteen Fakiiri : D Käytiin tänään tokossa. Sodankylä oli paikkakunta ja tuomari Allan Aula. Ja liikkeistä:

Luoksepäästävyys: 9 - Ei malttanut pysyä paikoillaan

Paikallamakuu: 0 - Vierestä lähti koira, ei mitään, vieressä alkoi liikehtimään paikoillaan; korvat vaan heilahti ja paineli pää viidentenä jalkana minun tykö. Aloittakaamme opettelu melkein alusta

Seuraamiset: 9½ - JEE, viimeinkin vähän parannusta... Mutta sitten viimeisellä suoralla alkoi haahuilla molemmissa samassa kohtaa ja ehkä vähän oli muualle katselua jossain kohtaa vissiin. Ja mie olen pääsemässä eroon koiran tuijotuksesta ja muista höpötyksistä!

Jäävät liikkeet: 9 - Maahanmenossa piti alun seuraamisessa vähän haahuili, pysähtyi upeesti ja ei edes ennakoinut istumista! Seisomisessa se muuten oli hyvin mutta sitten se ennakoi sen istumisen...

Luoksetulo: 10 - Vauhila vain:D Mutta mie en tiiä pitäiskö siinä lopussa kun se innoissaan hyppää vähän/paljon ylös niin pitäskö sitä jotenkin hillitä?

Hyppy: 10 - Tässä se ei sitten onneksi ennakoinut istumista, mutta se menee vähän vinoon sinne taakse vauhdin takia, että onkohan siitä haittaa Avossa?

Kokonaisvaikutus: 10 - Innokkaasti ja halukkaasti tekee, vähän tosiaan vielä hioa ja tuo paikallamakuu kuntoon.

162 pistettä ja TK 1! Tulihan se sieltä...  Seuraavat kokeet onkin sitten tammi-helmikuussa, että reilusti aikaa harjoitella Avon liikkeet vielä oikein tosi hyviksi ja opetella jo vähän voi liikkeitäkin, kun mie huomasin jo että Miki kyllästyi vähän kun harjoiteltiin aika paljon vaan alon liikkeitä ennen koetta.

Ja sitten agilitystä: 7.9 käytiin Kemissä kaksi starttia hakemassa lisää hyllyriviin. Eka rata, hyppyrata, pipariksi, kehästä karkailtiin yms. Toka rata, agirata, melkein tulos, mie sössin kolmanneksi viimeiseen esteeseen. Eilen käytiin Torniossa Ruskarallia 3 starttia lisää hyllyjä:D Eka rata oli ihan ok, vähän ehkä "menen tuonne ja tänne ja tuollaki kiva käyä" fiiliksellä, mutta meni paremmin kuin toka rata... Hyppyradalta täältä puoleen väliin nollana ja sitten tää täällä huitoo jotain outoa ja sinne meni se tulos, vaikka loppuun ois selvitty korkeintaan viitosen virheellä:D Ja täällä kuuluttajakin sanoi Mikin karvasta jotain: "Tällä koiralla ainakin on vauhtia ja karvaa, varmaan tulee pari kiloa ylipainoa tuosta turkista"xD Että semmottii - seuraavat agit on sitten joko marraskuussa Haukiputaalla tai sitten tammikuussa Torniossa.

Videoita tulee tänne sitten joku päivä oikein urakalla. Nyt mie alan lukemaan kokeisiin:D