Talkoilimme viime lauantaina agilitykentän ympäristön siistiksi ja pidimme agilityväen kokouksen koskien syksyn agikisoja ja tulevia möllikisoja yms. Joku ääliö oli ensinnäkin rikkonut pulloja ja levitellyt ehjiä ympäriinsä, ja tuli myös melkein kaksi jätesäkkiä muuta roskaa agikentän ja parkkipaikan ympäristöstä. Paistoimme makkaraa grillissä ja Miki ainakin tykkäsi, varsinkin kun lopussa sai syödä KOKO makkaran yksin;) Samalla reissulla tietenkin vähän jotain esteitä tehtiin, kun kerta agikentän läheisyydessä oltiin. Keinupelko ei ota laantuakseen, mutta treeniä vaan vielä enemmän! Sitten teimme keppejä, aata, hyppyä ja puomia pari kertaa. Vähän olen iloinen kun Miki on oppinut pysähtymään siihen puomin kontakteille! Ja tietysti tokoa harjoiteltiin ja siellä iski tuo PANIC paikallamakuun suhteen, kun Miki päätti lähteä aina kesken kaiken, vaikka aiemmin on tosiaan pysynyt sen täyden ajan ja ylikin... Seuraaminen taluttimessa alkaa vihdoin sujua!

Eilen oli toimintapäivä. Aamupäivällä käytiin harjoittelemassa tokoa Arjan ja Petrin pihalla, kun siellä on ainoat häiriökoirat kilometrin säteellä. Miki teki ihan kivasti valekokeen satunaispalkalla mutta ei ollut ihan täydessä terässä kun oli kuuma. Sitten kävin koittamassa joko vesi olisi siedettävää että voisi itseltä kastaa talviturkin pois ja tiputin vahingossa makupalan veteen. Miki meni ihan innoissaan sen perässä sinne veteen, joten heitin seuraavan makupalan vähän syvemmälle. Miki ei siis oikeastaan uinut vaan kahlasi.

Illalla tulimme takaisin jotta Miki sai leikkiä Lorun, Mandin ja Tyynen kanssa, ja samalla tein taas valetokokokeen siellä häiriössä. Mutta oli kiva vaihteeksi nähdä Mikin juoksevan ihan tuhatta ja sataa kun kauniit neitoset jahtasivat sen läkähdyksiin:D Kuvassa Loru, Miki ja Tyyne.

PANIC 2: enää 3 päivää SM-kisoihin, mutta onneksi tuo valekokeiden tekeminen alkaa toimia!:D

1615319.jpg