Juu se edellisen merkinnän "huominen" vähän venähti:D Jotenkin iski vaan totaalinen laiskuus. Mutta siis, Oulun reissu. Aamulla lähdettiin ennen kukonlaulua(käsittääkseni se tarkoittaa kello kuutta) ajelemaan Oulua kohti. Miki ei ole ikinä oikein tykännyt Arjan autoon hyppäämisestä mutta arvatkaapa, reissun lopussa se jo hyppäsi sinne ihan mielellään! Saavuttiin Ouluun ja huomattiin melkein heti kauhea kilometrin jono menossa Äimäraution raviradalle. Kuitenkin ehdimme ihan ajoissa, vain huomataksemme että kenttä oli kuin suo. Junnut olivat onneksi radalla. Pystytimme pienen kahden häkin leirin ja lähdin Mikin kanssa odottelemaan junnujen alkamista.

Kisa alkoi auringonpaisteessa. Junnut jaettiin kolmeen ryhmään, me olimme siinä ensimmäisessä. Ensinnäkin ympärijuoksussa meinasin törmätä semmoiseen kukkahärpäkkään mikä oli siinä "myöhemmin isossa kehässä":D Että hyvin alkoi sekin kisa. Ja kun sitten itse arvostelussa paistoi aurinko täydeltä terältä niin Miki meni veltoksi kuin laiskiainen joten oli melkoisen vaikeaa saada näyttämään meidän menoa yhteistyön perikuvalta... mahtoi näyttää ihan kuin olisin kiskonut koiraa perässä enkä handlannut... Kuten arvata saattaa niin sijoitusta ei tullut... Arjalla meni Lorun kanssa yli odotusten; pohjavillattomalla koiralla PN 2 ja cacib! Ja kuten kaikista näyttelyistä täältäkin tarttui mukaan jotain, siankorvia ja agilityn kilpailukirja. Sitten jatkoi pikku road trippimme Kärkkäinen expressiin jossa syötiin ja käytiin kiertämässä kauppa läpi... Tuloksena 8 tuntinen päivä, joista ehkä 3 oli näyttelyä:D

Sitten oli viikko tokokisanedellystreeniä, muuta ei oikein tapahtunutkaan. Sitten alkoi viimeinen odotus-ajanjakso joka huipentui lauantai aamuna, kun suuntasimme auton kohti Pukinpolun kenttää. Pystytin leirin(häkki, roippeet ja itselle istuma-alusta:D) ja odotin puoli tuntia ilmoittautumisen alkua välillä tehden Mikin kanssa pikku seuraamisia. Sitten kävin ilmoittamassa Mikin ja hakemassa kilpailunumeron joka oli 2. Ja sitten koe alkoi:

Tuomari: Piritta Pärssinen

Luoksepäästävyys 9 - Miki taas hyppeli... "Vähän malttamattomuutta"

Paikallamakuu 0 - Tiesin tämän jo luoksepäästävyydestä, koska jostain syystä viereinen aussi ei miellyttänyt?. Ja tähän yhdistetään se että mie jännitin... Miki siis nousi ja tuli tykö.

Seuraaminen taluttimella 9 - Välillä kontakti herpaantui  ja taas alkoi se vanha vaiva; käsi oli liimautunut jalkaan kiinni...

Seuraaminen taluttimetta 8½ - kts. ylempi + Miki viimeisessä täyskäännöksessä ihan selvästi haahuili...

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8½ - Maahan olisi voinut mennä ripeämmin ja ennakoi perusasennon.

Luoksetulo 10 - Nopeeta , hiekka vaan suti;D Tuomari huomautti lopun hypystä, siis siitä että Miki innoissaan hyppää vähän ylös ennen kuin laskeutuu siihen viereen perusasentoon...

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8 - Eteni puoli mittaansa käskyn jälkeen(mie en tainnu sanoa tarpeeksi selvästi) ja ennakoi perusasennon.

Estehyppy 9½ - Tosi hyvä hyppy mutta mie ja minun hätäileminen! Mikillä kun oli vauhtia siinä hypyssä niin mie säikähin että pitkäksi menee, kun rintamasuunta oli yleisöön päin, joten sanoin liian aikaisin stop-käskyn>Miki ei ehtinyt reagoida vaan liikkui vielä vähän sen jälkeen... Ja taas, mutta onneksi vain melkein, ennakoi perusasennon...

Kokonaisvaikutus 9 - Tästä en nyt muista mitä se sanoi;)

Pisteitä siis 152 2-tulos 5/10 oltiin luokassa... Voi kökön kökkö tuon paikallamakuun kanssa, mutta ilmeisesti kaikki ei voi mennä yhtä-aikaa hyvin... Nyt meni nimittäin kaikki muut hyvin paitsi paikallamakuussa jännitin ja Miki ei tykännyt viereisestä koirasta Mutta edistyn kisajännityksen kanssa, nyt ei muut liikkeet jännittäneet niin paljoa. Ensi kuussa uusi ja toivottavasti viimeinen alokkaan kisa;)

Sitten vielä agilitystä. Meidän estekokoelma karttui yhdellä esteellä jo jonkin aikaa sitten, eli saanko esitellä; tattadataa.. keinu:

1776342.jpg

Pinnalla on punaista maalia johon on sekoitettu hiekkaa, lauta oli alkuperäisenä vähän liukas joten turvallisuus ja kosmetiikkasyistä maalasin sen. Ei valitettavasti ollut kahta väriä kontaktipinnoille, mutta piirsin viivat noihin päihin tässä eilen... Ja huomenna on mölliagikisat ja pitkästä aikaa kyyti on sata varma;) So prepare to see me make a fool of myself;D Ja taas pukkaa pinnalle tuo minun outo tapa ujuttaa enkkua kaikkiallex)

Huomenna siis selontekoa kisoista ja vähän muustakin. Ja toivotaan että se huomenna on todellakin huomenna...