Heips, äskön käytiin testaamassa miten Mikiltä sujuu pyörän vieressä juoksu. Hyvinhän se meni mutta mulle tuli nälkä niin ei päästy edes kunnolla vauhtiin ja tuo jäi vaan testailuksi. Miki tykkäsi kun sai juosta vähän lujempaa kun sillon jos mie juoksisin:D Ehdottomasti jatketaan ja pidennetään lenkkejä niin ollaan sitten kumpikin hyvässä kunnossa Rovaniemen agikisoihin mennessä. Mielenkiinnolla odotan mitä siellä tapahtuu koska meidän treenit talvikaudella koostuu parista lumiestehypystä ja yksistä möllikisoista jossa mie olin ihan puolikunnossa kun mursin sen varpaan harjoitellessa ennen varsinaista rataa.

Kotona olen ottanut tokojuttuja melko harvakseltaan innostuksen mukaan ja ennen ruokaa pikkupätkiä pitääkseni jonkinlaista virettä yllä. Luoksetulon pysäytys on edelleen katastrofaalinen ja hypyn jälkipuolisko. Pysäytykseen mennään hakemaan vinkkiä viisaammilta kun huomenna 10-17 on hallilla Marja-Leena Hilturin koulutustilaisuus. Olen siis kuunteluoppilaana myös että pitää varmaan ottaa jotain muistiinpanovälineitä...

Kylätalon kenttä alkaa olemaan kuiva, joten siinä on oiva tilaisuus yhdistää pyörälenkkeily ja tokotreenaus, ja jos niistä saisi selontekoa tännekin niin se olisi hyvä suunnitelmallisuuden kannalta.